DX-Vännernas årsmöte 2021

Efter att ha en väntat ett drygt år extra på DX-Vännernas årsmöte kunde vi äntligen träffas igen och hålla mötet. Detta var i samband med DX-Parlamentet i Karlsborg 27-29 augusti.

Vill du läsa årsmötesprotokollet så finns det under fliken Protokoll. Kräver inloggning.

Lite kort om vad som hände på årsmötet (förutom sedvanlig formalia):
Lennart Weirell lämnade efter lång och trogen tjänst posten som sekreterare. Han efterträds av Dan Olsson.
I övrigt ingen förändring av bemanningen.
Årsmötet beslutade att utse två stycken hedersmedlemmar Torsten ”Tosso” Söderström och Tor-Henrik ”Torre” Ekblom. Om årsmötet hade hållits som planerat 2020 skulle Torre ha hunnit få sitt hedersutnämnande medan han levde. Tyvärr så lämnade han oss i slutet av maj i fjol så han blev hedersmedlem postumt.

Som traditionen bjuder hölls DX-Vännernas auktion efter middagen på lördagkvällen. Som vanligt höll Christer Brunström i klubban och under muntra former såldes det som skänkts till Vänner för totalt 4.380 SEK. Mer än vad auktionen brukar ge. Stort TACK till alla som donerat till auktionen och till alla som var med och bjöd!